Information

VIRKSOMHEDSPROFIL
Auto & Marine ejes 100% af Peter Dam Jensen. Firmaets mål er at have en seriøs og sjov hverdag med handel af primært Lystbåde & Biler, men også Campingvogne & Motorcykler.

Et liv med stor interesse for lystbåde gør mig særdeles kompetent til at varetage handel / formidling & besigtigelse af alle typer både op til 50 fod. Med uddannelse som mekaniker (Toyota) samt erfaring som nybilsælger & trucksælger er viden & kompetence indenfor bilbranchen optimal.

I 2008 gik en drengedrøm i opfyldelse - en gård med plads til familie såvel min virksomhed. 300m2 indendørs udstilling samt klargøringsværksted og kontor. Altså alt samlet på én matrikel.


AGENT
Auto & Marine tilbyder at søge efter din drømme bil, båd, mc etc. 
Har vi ikke det du søger så ring eller send os en e-mail med navn og adresse samt kontakt oplysninger, og hvornår du bedst træffes.

Heri skriver du hvad du søger, samt alder og max pris og helst så mange oplysninger som muligt, og hvor lang tid vi har til at finde det. Har du et link der illustrerer det ønskede er du velkommen til at indsætte det i e-mailen.

Vi bekræfter ved at besvare din e-mail når vi har modtaget den, det er derfor vigtigt at du sender fra din egen e-mail eller gør os opmærksom om hvilken e-mail vi skal svare på.
Derefter påbegynder vi søgning på det ønskede, og du behøver ikke at foretage dig yderlig, hvis du alligevel selv finder det eller fortryder så send os venligst en e-mail herom.KOMMISSIONSSALG
Salg af biler og både gennem kommission er at betragte som en handel mellem dig som sælger og den nye køber. Auto & Marine varetager: salg, vurdering, rådgivning, annoncering, foto og beskrivelse, fremvisning for interesserede samt ideer og hjælp til et godt salg. Salæret ved kommissionssalg afhænger af arbejdsbyrden - ring og forhør dig.

Salær for kommissionssalg faktureres kun ved salg. Pris FRA 4000,- inkl. moms.
Nok DK's bedste betingelser, ring og forhør. Det er op til sælger om varen skal udstilles hos os, eller sælges fra egen adresse/havneplads.INGEN LEVERINGSOMKOSTNINGER ;-)

KontaktFind os her

Vi holder åbent når du har tid og lyst. Ring eller send os en e-mail for aftale.

Auto & Marine v/Peter Dam Jensen
Alrøvej 16, Falling
8300 Odder

Mobil: Tlf:22836866
E-mail: pdj@peterdamjensen.dk